La referendum doar laşii stau acasă. Mai uşor cu propaganda stângistă!

Despre extremele de stânga şi de dreapta, neo-comuniştii fanatici hipsterişti (că aşa  e cool şi "open minded") vs. neologionarii fanatici (CpF) legat de acest subiect şi de ce sunt de acord cu acest referendum am mai scris şi aici.


3.000.000 de semnături au fost strânse pentru un demers legal şi constituţional de modificare a constituţiei. O serie de leftişti cu influenţă, dar care pozează în mari apărători ai democraţiei, contestă şi boicotează exact ceea ce este democraţie directă: referendumul.
Hipsteraşii stângitşti, certaţi cu manualul de logică şi argumentare, au halit imediat propaganda neo-marxistă şi îşi afişează "superioritatea intelectuală" cu #stauacasă, #biocot, #iubireanusevotează şi nu le mai ajungi la nas de câteva săptămâni încoace.

Hai să le vedem "argumentele":

1) "Coaliţia pentru Familie este o organizaţie de extremă dreapta patronată de biserici, deci TOT ce propun aceştia e extremist/nedemocratic."
Acesta nu e decât un tipic ad-hominem, deşi afirmaţiile despre CpF sunt bazate pe argumente (da, sunt finanţaţi de biserici, da sunt susţinuţi de fanatici religioşi, da, ei sunt nişte fanatici religioşi, da, cam tot ce propun aceştia e de noaptea minţii), asta nu invalidează nici legalitatea şi constituţionalitatea iniţiativei de modificare şi nici realitatea bioLOGICĂ a familiei bazate pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie.

E ca şi când ar ieşi mâine PF Baniel şi ar spune că cerul e albastru. Şi eu aş spune că nu sunt de acord, pentru tot Baniel susţine poveştile de adormit copilaşi medievali cu bărbosul din cer, morţi înviaţi, virgine născătoare, şerpi vorbitori etc., deci cerul nu e albastru.

2) "PSD şi Dragnea susţin referendumul (campania derulată de CpF la care PSD nu are NICIO contribuţie),  deci cine se duce la vot susţine de fapt PSD şi votează cu Dragnea" (aici propaganda neo-marxistă cu rea credinţă omite faptul că şi alte partide precum PNL sau PMP susţin referendumul). Un alt ad-hominem un pic mai voalat, dar tot un non sequitur cât casa.

Ce ziceţi de asta: Ideea de metrou a fost susţinută şi făcută să fie realitate de către comuniştii lui Ceauşescu. Deci, cine se dă cu metroul prin Bucureşti este de fapt un susţinător al comuniştilor şi al lui Ceauşescu.

3) "Costă mult, mai bine dăm banii pe altceva."

Conform actualei constituţii, dacă 500.000 de cetăţeni strâng semnături pentru modificarea constituţiei şi aceasta primeşte avizul CCR dar şi votul în Parlament, referendumul se ţine, că aşa e legal. Dacă stai acasă, banii ORICUM se cheltuie. Dacă tot ai cohones, vino şi spune NU, nu te da după cireş cu un "argument" ca ăsta.

4) "Referendumul e inutil, din moment ce codul civil stipulează că doar un bărbat şi o femeie se pot căsători, ce rost mai are să fie trecut în constituţie?"

Dacă e inutil şi nu va produce efecte, de ce vă panicaţi aşa de tare? Simplu: pentru că este o propagandă de doi bani, iar în legislaţie constituţia "bate" codul civil.
Iar în constituţie scrie aşa:  Art 48 alin 1. "Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor." Şi acum începe distracţia. Cine sunt soţii? (un bărbat şi o femeie, doi bărbaţi, două femei?, constituţia nu precizează). Câţi sunt soţii? (2, 3, 4, 10, 77 ? constituţia nu precizează). Să luăm în calcul următorul scenariu: Laura, Gina, Bogdan, Traian şi Quintus vor să se căsătorească (toţi împreună), să fie declaraţi familie şi apoi să adopte copii. Conform articolului din actuala constituţie, ei pot face acest lucru, dar îi împiedică codul civil. O serie de "Gigei" neo-marxişti din parlament (pe baza celor 5), contestă la CCR articolul din codul civil care prevede că se pot căsători doar un bărbat şi o femeie. CCR aplică constituţia şi actuala constituţie nu prevede că nu se poate, deci articolul respectiv este neconstituţional. Se schimbă codul civil, Laura, Gina, Bogdan, Traian şi Quintus, se căsătoresc, devin familie şi adoptă copii.
De aceea e nevoie de menţiunea asta şi în cosntituţie.

5) "Nouă formulare va discrimina familiile monoparentale sau care nu se (mai) încadrează în formula TATA+MAMA+COPII=FAMILIE"

Noua formulare este următoarea: "Familia se ÎNTEMEIAZĂ pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie" şi nu "Familia ESTE căsătoria dintre un bărbat şi o femeie" Deci odată ajunsă familie, dacă moare unul din părinţi, sau amândoi, sau copiii, restul membrilor familiei nu încetează a mai fi o familie.
Deci propagandaă marxistă din nou.

6) "Dar copii, cum e cu copiii care rezultă din alte tipuri de relaţii în afara căsătoriei? Ei vor avea de suferit!"

Din nou, acelaşi articol 48 dar la alin. 3 precizează următoarele: " Copiii din afara căsătoriei sunt egali în faţa legii cu cei din căsătorie".
Din nou propagandă marxistă.

7) "Nu!!! Drepturile oamenilor nu se negociază!!!. Oamenii au dretul să se căsătoreacă, indiferent de sex!!!  Referendumul încalcă drepturile omului!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

În România persoanele de acelaşi sex nu au dreptul să se căsătorească, referendumul nu încalcă niciun drept.

8) "Da, petru că România este un stat bananaier din Evul Mediu, nu ca ţările civilizate, România încalcă drepturile omului că nu îi lasă pe LGBTQ+XZY să se căsătorească."

Hai să vedem cum sunt stipulate în tratatele internaţionale drepturile omului legate de căsătorie:
a) Articolul 12 din Convenţia europeană a drepturilor omului : "Începând cu vârsta legală [nubilă], bărbatul şi femeia au dreptul de a se căsători şi de a întemeia o familie conform legislaţiei nationale ce reglementează exercitarea acestui drept".
b) articolul 9 din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene : "Dreptul la căsătorie şi dreptul de a întemeia o familie sunt garantate în conformitate cu legile interne care reglementează exercitarea acestor drepturi" ;
c) articolul 16 din Declaratia unversala a drepturilor omului: "Cu începere de la vârsta legala [nubilă], bărbatul şi femeia, fără nici o restricţie în ce priveşte rasa, naţionalitatea sau religia, au dreptul de a se căsători şi de a întemeia o familie."

Rezultă că toate tratetele internaţionale ale drepturilor omului stipulează că dreptul de a se căsători îl au un bărbat şi o femeie în condiţiile legilor statului în care se căsătoresc. Conform aceloraşi condiţii naţionale stipulate, la latitudinea fiecărei ţări, se poate acorda acest drept şi altor tipuri de "cupluri", neexistând nicio obligaţie ale tratatelor pentru a le fi date. Iar acest lucru se face prin suveranitatea statului, deci prin suveranitatea poporului, deci prin vot şi implicit prin REFERENDUM.
Singurul lucru la care ne obligă tratatele UE este recunosşterea unei forme legale a cuplurilor LGBTQXZY, cum ar fi parteneriate civile, nu neapărat căsătorii. Iar aceste parteneriate civile sunt reglementate tot prin legi naţionale, deci tot prin lege şi vot şi putem să vorbim de un nou REFERENDUM.

9) "Dar căsătoria e un drept, toţi trebuie să beneficieze de el, e nedrept, e imoral, e naşpa!"

Anumite drepturi au şi obligaţii, iar pentru căsătorie (cel puţin în România) sunt următoarele: să fie două persoane de sex opus, să nu fie rude pănă la al n-lea grad, să nu fie deja căsătorite, să aiba vârsta legală pentru consinţământ etc.

10) DAR IUBIREA, IUBIREA NU SE VOTEAZĂ!!! # BOICOT, #STAUACASĂ !!!

Stai acasă! Nu votează nimeni iubirea, nici nu are cum. Poţi să iubeşti pe cine vrei. Poţi să iubeşti şi pe cineva care nu te iubeşte. Poţi să iubeşti şi pe cineva care ştii că nu te va iubi niciodată, pentru că persoana în cauză e iubită de altcineva, şi iubeşte pe acel altcineva care o iubeşte pe ea, şi nu e treaba ta să vrei să te iubescă pe tine, dacă chiar o iubeşti. Şi poţi să o iubeşti în continuare şi să îi vrei binele şi să vrei să fie fericită, chiar dacă fericirea ei nu e alături de tine, ci de acel altcineva. Şi poţi să o iubeşti şi dacă nu eşti de acord cu ea. Şi poţi să o iubeşti atât de tare încât să vrei să îţi dai şi viaţa pentru ea, chiar daca ea nu ar face la fel pentru tine niciodată Şi o poţi iubi pănă în pânzele albe pentru că iubirea este altruistă, nu egoistă şi nu ţine de o hârtie de vot sau de posesia unei persoane pe o hârtie semnată (a.k.a. căsătorie).


11) "Pentru ca răul să nu se întâmple, e suficient ca oamenii buni să stea acasă."

Deci dragi hipsteraşi leftişti, nu sunteţi deloc open minded şi cu nimic mai buni decât CpF, deoarece manipulatorii care vă fraieresc sunt prozeliţii fanatici ai marxismului (practic o religie), care nu e cu nimic mai bun decât creştinismul fanatic.
Iar LGBTQXZY sunt doar o masă (mult spus, la cât de puţini sunt), de manevră şi un pretext pentru a induce haos în societăţile care încă se opun controlului păpuşarilor voştri (ironic, exact capitaliştii ăia extremişti fără scrupule, care vor să creeze haos pentru a interveni şi a controla exact prin puterea financiară pe care o au). Păpuşarilor voştri nu le pasă de LGBTQ, pentru că ei realizează, dar voi nu realizaţi că dacă se va trece modificarea în constituţie, România va fi OBLIGATĂ să adopte o formă de parteneriat civil pentru persoanele de acelaşi sex iar astfel cuplurile LGBTQ să obţină recunoaşterea legală şi drepturile aferente, drepturi pe care păpuşarii voştri şi voi pretindeţi că le vreţi şi le apăraţi pentru ei. Dar desigur că nu e vorba despre asta, pentru că pe cei care vă controlează minţile îi interesează adopţiile de copii şi creearea de haos. Divide et impera, clasic!

Deci pe "DA!" familiei bazate pe căsătoria dintre UN BĂRBAT ŞI O FEMEIE!
Şi "DA" pentru parteneriat civil între persoane de acelaşi sex, dar fără posibilitatea adopţiei de copii!


 

2 comentarii:

  1. Al doilea DA cu posibilitatea adoptiei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum spuneam mai sus (legat de legislaţiile interne ale fiecărei ţări), asta se va vota şi poate fi, de ce nu, o întrebare pentru un nou referendum.

      Ștergere