Sorosisti din toate ţările uniţi-vă! Comuniştii cer Respect.

În frunte cu profesori de la Şcoala Antinaţională de Spălare a Creierelor întru Comunism SNSPA a fost lansată Platforma "Respect" care se vrea o platformă pentru "drepturi şi libertăţi". Printre iniţiatori vedem o serie de ONG-uri şi alte "platforme" aflate în legătură cu organizaţii şi instituţii ale lui Soros, cea mai notabilă fiind FDSC. Desigur că nu putea lipsi nici Platforma DEMOS, vârful de lance al comuniştilor profesorilor de la SNSPA. Şi cum DEMOS nu a reuşit să strângă în 9 luni (de când a fost pus proiectul pe hârtie) decât nişte profesori de extremă stângă de la SNSPA şi Babeş-Bolyai (şi desigur căţeluşii obedienţi studenţii de stânga ai acestora) şi o mână de ONG-işti activişti ameţiţi de "revolta proletară anti-capitalistă", (în mare parte din lista aia ai iniţiatorilor platformei "Respect"), disperarea din fabrica de comunişti universitatea de pe Bulevardul Expoziţiei a ajuns la paroxism (nu vă lăsaţi păcăliţi că ar fi o iniţiativă a socităţii civile, e doar un nou proiect ultra-stângist marca SNSPA).

Aşa că au trecut la "the next level" cu "Respect", concluzia minifestului manifestului lor este una "apoteotică" : "Prima provocare şi cea mai importantă este de a ne uni și de a da glas revoltei noastre pentru a convinge Parlamentul, Președinția și instituțiile țării să oprească acest referendum care reprezintă o nouă mineriadă la adresa democrației românești.
Politicieni, opriți distrugerea democrației românești și arătați-ne respect: Constituția este pentru toți!"

Mai întâi se unesc şi după aia prind glas pentru revolta proletară democratică. Deci sunt două provocări, nu una. Unde e greu cu logica, e greu şi cu număratul: 1, 2...1. Csf? Ncsf!
Iar treaba aia cu mineriada este atât de tare încât eu nu mai am cuvinte. Poate câteva cuvinte despre Revoluţie şi Mineriade ar putea avea tătucul vostru "spiritual" şi ideologic, în continuare profesor la SNSPA, Vasile Secăreş, prietenul şi partenerul politic de o viaţă a lui Ion Iliescu, decorat de acesta din urmă. Sau poate nu...
Cât despre respect, acesta se câştigă, nu se cere pe ton imperativ. Ceea ce este clar este că meritaţi respect. Da, meritaţi să vă umplem de respect de sus până jos!

Şi înainte să fiu acuzat de stângiştii spălaţi pe creier de comunism şi corectitudine politică de faptul că aş fi simpatizant al Coaliţiei Pentru Familie, dacă aruncaţi un ochi pe blog veţi vedea că aveţi de-a face cu un ateu umanist şi raţional de centru autentic (fără ideologie politică), tolerant, dar nu tăntălău.
CpF sunt nişte extremişti de dreapta animaţi în mod habotnic religios, care au ajuns la un demers legal şi logic, dar din motive greşite. Din punct de vedere legal, nu cred că mai e cazul să intrăm în detalii, atât Camera Deputaţilorl cât şi CCR s-au pronunţat pe acest subiect, urmează Senatul.
Dar de ce zic că este un demers logic? Ultraşii stângişti ar spune că pentru că sunt un homofob intolerant habotnic de dreapta nazist (deşi am clarificat mei devreme treaba asta, ei tot asta vor spune). Sau poate pentru că din punct de vedere bioLOGIC (şi nu habotnic-religios ca în cazul CpF), ai nevoie de tată şi mamă pentru a face copii sau a adopta (dacă din cauze medicale nu se pot concepe) şi a întemeia o familie.

Căsătoria nu este egală cu familia, ci Famile = Căsătorie + Copii. Familia  este recunoscută şi ocrotită de stat nu pentru moftul cuplului căsătorit, ci pentru drepturile şi protecţia copiilor minori rezultaţi în caz de divorţ.
Iar pentru căsătorie ai nevoie de consinţământ şi conştiinţă. Definirea familiei în Cosntituţie nici măcar nu încalcă vreun drept al minorităţilor sexuale, pentru că nu există o recunoaştere legală a relaţiilor lor. Deci nu încalcă niciun drept pentru că din punct de vedere legal acel drept nu există. Apoi  recunoaşterea legală a relaţiilor dintre persoanele aparţinând minorităţilor sexuale nu are nicio treabă cu definirea familiei. Este un non sequitur cât casa. Motivele principale invocate erau legate de moşteniri şi asigurări de sănătate între parteneri. Desigur că ele se pot face şi acum, prin notar, testament şi luarea legală a unei persaone în întreţinere ca şi coasigurat. Dar trebuie făcute separat, motiv pentru care parteneriatul civil/căsătoria ar veni cu toate la "pachet".
Dar credeţi că odată ajunşi acolo, apologeţii corectitudinii politice se vor opri? Desigur că nu se vor opri! Scopul lor este distrugerea familiei (şi să nu mai aud prostia aia pleonastică cu "familia tradiţională"), ca valoare şi identitate culturală, pentru a distruge orice formă de identitate distinctă a individului (ca şi identitatea naţională şi lingvistică), pentru a concepe oameni care sunt NIMENI ŞI NIMIC, deci uşor de spălat pe creier şi manipulat.

Iar o formă de recunoaştere se va face legal după tot acest circ. Cea mai bună variantă ar fi recunoaşterea parteneriatului civil exclusiv pentru persoane de acelaşi sex, fără posibilitatea definirii acestor cupluiri rezultate ca fiind familii, pentru a nu se ajunge la adopţia de copii de către aceste cupluri. Pentru că scopul lor final este acesta: spălarea pe creier întru relativism total stângist de la vârste cât mai fragede pentru a fi înregimentaţi cât mai repede. Iar comunitatea LGBTQ... este doar o unealtă (dintre multe altele), folosită de neocomunişti pentru a-şi impune ideologia pentru setea liderilor lor de putere şi de bani. Pentru că întotdeauna este vorba de bani!

Faptul că CpF a ajuns la demersul ăsta este doar o conjunctură şi nu îi califică pe ei ca fiind vreo autoritate morală/democratică (vezi ideea tembelă de a scoate afişele publicitare cu "gagici în chiloţi" din pasajul de la Unirii).

Aşa că nu vreţi voi liderii celor de "stânga şi de dreapta" să încetaţi cu ipocrizia voastră că sunteţi profesori/activişti ai societăţii civile sau autorităţi "spirituale"/morale şi să vă arătaţi ca ceea ce sunteţi cu adevărat: nişte spălători de creiere care nu aduc absolut niciun plus de valoare acestei societăţi ci plus valoare doar în buzunarele voastre. Şi apoi, în loc de a mima lupta dintre cele două tabere (la nivel politic) din care vă hrăniţi voi şi sclavii voştri obedienţi, să o faceţi pe bune ca nişte adevăraţi huligani de stânga şi de dreapta şi să va daţi întâlnire pe un stadion unde să vă crăpaţi capetele îmbuibate ideologic până la ultimul, astfel încât restul oamenilor raţionali, logici şi care chiar produc ceva util pentru societate să îşi vadă de viaţa lor, fără circul vostru care ne afectează pe toţi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu