Guvernul PSD a murit! Traiască Guvernul PSD!

Era de aşteptat totuşi ca moţiunea împotriva lui Grindeanu să treacă. Scenariul acopcaliptic se prefigurează, dar cum PSD a demonstrat (încă o dată) că este alcătuit din lacomi incompetenţi, cea mai bună variantă pe termen lung este ca Iohannis să desemneze sluga care va fi propusă de Dragnea.

PSD trebuie să îşi rupă gâtul pe mâna lor. Vor băga ţara în faliment dacă încearcă să aplice (deja sfânta scripctură) programul de guvernare, sau nu vor face mai nimic din programul de guvernare pentru a nu băga ţara în faliment şi vor pierde electoratul din cauză că nu vor mai avea pe cine să dea vina de data asta. Oricum o dai, PSD şi-a dat singur şah-mat şi trebuie lăsaţi să strice totul pănă la capăt, astfel, poate mai există o şansă ca electoratul lor să îşi dea seama, în final, pe ce netrebnici votează de 27 de ani.

Răul cel mai mare s-a produs, PSD a ieşit întreg din această poveste, deci Iohannis nu va putea juca nimic mai departe, doar să stea pe margine în timp ce comuniştii de la PSD îşi sapă singuri groapa. Da, vom intra şi noi pe jumătate în groapă, dar pe termen lung va duce la auto-distrugerea PSD, lucru care merită orice sacrificiu economic de moment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu