Vive Macron, la France est morte !

Dintre două rele, francezii au ales răul cel mai mare pentru ei. Cu Macron, care va fi căţeluşul lui Merkel, Franţa se va sinucide încet dar sigur, iar invazia musulmană va continua. La fel vor continua şi atacurile teroriste.

Pentru România şi restul statelor din estul UE este o veste bună de moment, deoarece Le Pen ar fi scos Franţa din UE, ceea ce ar fi însemnat un pas decisiv spre distrugerea uniunii.
România şi statele din est depind economic de UE, dar politic trebuie să ne îndepărtăm de politicile sinucigaşe de stânga promovate acum în Europa Occidentală.

Aşa cum am susţinut mereu, prostiile sinucigaşe ale politicilor de stânga au ridicat din nou extrema dreaptă. Era de aşteptat ca de data asta extrema dreaptă să nu câştige, nu o vor face nici în Germania. Dar la următoarele alegeri, extremiştii de dreapta vor câştiga pe linie, dacă stângiştii avizi de putere şi idioţii utili pe care aceştia îi păstoresc nu vor face concesii dreptei şi vor continua cu fanatismul lor habotnic de stânga, ne vom trezi într-o Europă divizată şi condusă de dictatori precum Putin sau Erdogan.

Macron nu este un centrist adevărat aşa cum se auto-promovează, ci un om al sistemului, al corectitudinii politice.

De aceea avem nevoie de un centrism veritabil atât la nivel naţional cât şi european.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu