Teroriştii de stânga atacă din nou: Franţa

După primul tur al alegerilor prezidenţiale din Franţa s-au "calificat" în al doilea tur Macron şi Le Pen. Deşi Macron este omul pro corectitudinea politică falimentară de stânga deghizat în centrist, neo-comuniştii de la ANTIFA au ieşit pe străzile Parisului şi au făcut prăpăd pentru că nu "s-au calificat în finală" candidaţii cu viziunea mai puternică de extrema stânga.

Oricare dintre cei doi va câştiga, pentru Uniunea Europeană va fi rău, poate doar pentru Franţa ar putea fi un pic mai bine cu Marine Le Pen.
Cu Macron ar continua sinuciderea Franţei cu doze mari de corectitudine politică, ceea ce va aduce încă un plus la distrugerea Uniunii Europene din interior şi la ridicarea extremei drepte şi mai mult ca răspuns la aberaţiile sinucigaşe ale stângii, în timp ce cu Le Pen Franţa ar căuta să iasă din UE, ceea ce ar însemna încă un pas către dezasamblarea unei structuri de prosperitate şi pace europeană, spre satisfacţia Rusiei şi SUA.

Se dovedeşte din nou cum liderii idioţilor utili de stânga vor de fapt distrugerea uniunii din inetrior pe termen lung, pentru a acapara puterea în fiecare ţară în parte, pentru beneficiul lor şi numai al lor şi în dauna oamenilor pe care ei mimează că îi reperezintă. Iar spălaţii pe creier de stânga îi vor urma în mod pavlovian indiferent de consecinţe, pentru că religia de stânga (ca şi cea de dreapta) este imună la orice urmă de  logică şi raţiune, fiind bazată pe manipularea emoţiilor, sentimentelor şi a selecţiei afective în dauna celei raţionale.

Pănă când proştii de stânga şi proştii de dreapta nu vor întelege că "bătălia" politică dintre stânga şi dreapta nu este decât o mascaradă şi că singura opţiune viabilă pentru viitor este centrul autentic, nu vom putea construi niciodată o lume mai bună, ci doar să dărâmăm ce au cosntruit alţii bine timp de câteva decenii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu