Posibilă implicare a extremei de stânga în atentatul terorist de la Dortmund

Poliţia germană investighează posibila implicare a exremiştilor de stânga de la ANTIFA din Germania în atentatul asupra echipei de fotbal Borussia Dortmund, în paralel cu investigaţii asupra unor musulmani simpatizanţi ISIS. Un suspect musulman deja a fost arestat. Se vorbeşte în presa germană chiar de o colaborare între extremişti musulmani şi cei de la ANTIFA.

ANTIFA se declară ca fiind o mişcare anti-fascistă, având ramuri în Germania, Suedia, Olanda, Norvegia, SUA, Franţa şi simpatizanţi chiar şi în România sau Republica Moldova!

În realitate sunt o mişcare extremistă de stânga, comunistă şi pro-imigraţia mulsulmanilor (practic pro-invazia mulsulmană a Europei).

Cei de la ANTIFA revendică atacul terorist asupra echipei de fotbal din Dortmund, spunând că supoterii acesteia "nu au făcut mare lucru împotriva rasiştilor, naziştilor şi extremiştilor de dreapta". Să presupunem pentru o clipă că ceea ce susţin trepanaţii ăştia extremişti de stânga e adevărat şi că ei au comis atentatul (cu sau fără ajutor musulman, deşi modul de operare este cam ciudat ca să fie vorba de msulmani, deoarece explozibilul a fost detonat când a ajuns autocarul în respectiva curbă, fără ca vreun islamist să facă "Allahu Akbar!"). Deci, conform lucrurilor pe care le susţin (dacă ei au comis atentatul), justifică acest atentat supra JUCĂTORILOR ŞI ANTRENORILOR echipei de fotbal Borussia Dortmund, deoarece o parte din numeroasa galerie a lui BVB are simpatii şi uneori manifestări pro-extrema dreaptă, fiind percepută ca o echipă cu "culoare politică".
Deci aţi înţeles? Nişte descreieraţi de stânga au vrut (sau susţin că au vrut) să omoare într-un  atentat terorist membri ai unei echipe de fotbal, pentru că nişte fani ai acesteia sunt pro-extrema-dreaptă!

Se pare că teroriştii de stânga au uitat cum galeriile de fotbal din Germania, în frunte cu cele de la Borussia Dortmund şi Bayern Munchen, au susţinut ideea sinucigaşă a fostei (oare?) comuniste Merkel de a aduce refugiaţi (a se citi "imigranţi" în mare parte) musulmani, primindu-i pe aceştia cu simpatie încă din 2015!
Acum, în viziunea stângiştilor radicali, echipa de fotbal şi suporterii ei din galerie merită să moară pentru că "nu mai fac suficiente lucruri" în direcţia asta!
Deci ăştia sunt mai descreieraţi decât terorişii musulmani!
Dacă lucrurile vor escalada iar mişcările extremiste (în special de stânga) nu vor fi eliminate, există riscul ca în nu mult timp, ţările europene să se afle în lupte interne între extremele de stânga şi dreapta, totul coordonat cu invazia musulmană!

Iar de mulţumit pentru toată această debandadă criminală trebuie să le mulţumim stângiştilor "moderaţi", adepţi ai corectitudinii politice marxiste, care au dorit "importul" de musulmani, în frunte cu Merkel şi guvernul tembel de feministe din Suedia. BRAVO !!! SUA şi Rusia vă pupă pe toţi şi toate!

În România simpatizanţii celor de la ANTIFA trebuie urmăriţi de serviciile secrete (deja au conturi şi grupuri pe principalele reţele sociale) şi totodată avem nevoie ca de aer de legea anti-comunistă, care să interzică orice manifestare pro-comunistă/socialistă, prin simpatie sau simbolistică cu acest tip extremist de politică. Totodată acea lege trebuie să includă şi dizolvarea unităţilor de învăţământ înfiinţate de comunişti sau cu simpatii pro-comuniste/socialiste. Vorbim, desigur, cu subiect şi predicat, despre întreaga universitate S.N.S.P.A. (cu vârf de lance Facultatea de "Ştiinţe" Politice), înfiinţată de foşti membri PCR şi din Securitate, practic continuatoarea Academiei "Ştefan Gheorghiu", totodată trebuie dizolvate şi facţiunile pro-socialiste/comuniste de la UBB Cluj, care au preluat "frâiele" la Facultatea de "Ştiinţe" Politice. De asemenea, trebuie izolate/eliminate orice fel de mişcări politice care emană de la aceste universităţi/facultăţi care pot propaga şi infiltra astfel de ideologii periculoase în spaţiul politic românesc.

Şi uite cum extrema stângă europeană îşi dă mâna cu extrema dreaptă islamică în numele distrugerii civilizaţiei europene. Trebuie acţionat cât mai repede şi cât mai hotarât. Singura alternativă politică viabilă rămâne asumarea şi dezvoltarea cât mai rapidă a centrismului naţional-liberal la nivel românesc şi european.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu