Last night in Sweden

Religion of peace strikes again!

Ca să vezi, ce surpriză! Un atact terorist a avut loc azi în Stockholm, iar cel puţin 3 oameni şi-au pierdut viaţa.
Păi nu era asta cea mai minunantă ţară din lume, cea mai tolerantă, cea mai corectă? Ba da! Şi totodată e cea mai naivă şi sinucigaşă ţară din Europa! Au permis o totală invazie musulmană în ultimii ani, totul în numele neo-marxismului corect politic, campanie dusă de guvernul de feministe de la Stockholm.

Vă miră faptul că tocmai Suedia, care i-a lins în cur pe islamici din sculare în culcare şi-o fură tocmai acum? Staţi liniştiţi, e bia începutul! Oricum, nu or să şi-o fure feministele din guvern sau restul politicienilor corecţi politic, şi-o fură amărâţii şi mai ales amârâtele spalaţi/spălate pe creier de stângism, da exact alea pe care au promis că le apără, când de fapt au imporat islam pe pâine şi totodată au importat şi violul. Dacă vă uitaţi pe statisticile violurilor din Suedia veţi vedea cum au crescut vertiginos odată cu invazia musulmană acceptată de ei, başca în ultimii ani nici nu s-au mai făcut statistici pe violuri, oare de ce?

Pentru că Suedia nu e deloc o ţară democrată, ci o distopie orwelliană sinistră, în care corectitudinea politică stângistă reprezintă o dictatură totală şi aberantă din partea guvernului stângist asupra cetăţenilor acestei ţări, prin cenzurarea libertăţii de exprimare, prin represalii asupra celor care au curajul să vorbească şi o propagandă demnă de TVR-ul ceauşist cum că totul e bine şi că e o ţară model pentru restul Europei şi lumii,  totul în numele "toleranţei".

Iată cum se demonstrează încă o dată (dacă mai era nevoie) cât de falimentară este doctrina socialistă, mascată în "social-democraţie", cât de periculoasă şi sinucigaşă este religia politică de stânga şi cum aceasta distruge, încet dar sigur, Uniunea Europeană. Germania şi Franţa sunt în proces de tembelizare stângistă pe modelul Suediei. Trebuie să avem grijă să nu se întâmple şi la noi, mişcări politice de extremă stânga mascate în "social-democraţie" fiind în plină expansiune în prezent şi în România.

La următoarele alegeri, în cele mai multe dintre ţările Uniunii, vor câştiga extremiştii de dreapta (să sperăm că de data asta nu va fi cazul lui Le Pen, ar fi o lovitură teribilă pt U.E.), care vor conduce la acţiuni concrete de destrămare a U.E. Bravo stângiştilor, BRAVO! Prin încăpăţânarea voastră de a impune o dictatură a minorităţii asupra majorităţii, prin intermediul corectitudinii politice la care vă închinaţi, nu faceţi decât decât să împingeţi Europa în braţele extremismului de dreapta. E doar o chestiune de timp... SUA şi Rusia sunt mândre de voi!

Până şi dilimacul de Trump s-a prins de mult timp cum e cu islamul şi corectitudinea politică şi ce efecte poate avea această ideologie falimentară socialistă.

Dealtfel, stânga şi dreapta nu sunt decât două religii, singura variantă viabilă şi raţională fiind centrul de sine stătător, aşa cum am analizat aici, centrims care trebuie popularizat nu doar în România, ci (mai ales acum), la nivel european.

Între timp, last night in Sweden...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu