Stand-up comedy cu Florin Iordache

După oficializarea demisiei, vineri, Florin Iordache a spus că a fost şi el în piaţă ca să ia pulsul pieţei (probabil a vrut să îl ia de tot), susţinând că a discutat cu unii dintre tineri care au zis că au ieşit să protesteze pentru că e "cool".
După ce a mai scăpat o dată expresia "altă întrebare", acesta a fost întrebat de jurnalişti dacă nu s-a temut să fie recunoscut de către protestatari. Acesta a răspuns că nu, deoarece avea "o căciulă în cap şi fular la gât".

Pe lângă faptul că evident nu a fost piaţă, ci doar bate câmpii, afirmaţia de mai sus explică tot, practic de ce Iordache a fost vedetă TV în ultimele două săptămâni. Omul avea o căciulă în cap (în loc de creier), iar probabil că sinapsele textile ale căciulii erau cam roase şi a dat eroare de sistem de mai multe ori.
Păcat că nu aveai şi fularul în gât, sta-ţi-ar acolo să îţi stea!

Altă întrebare!

Eu zic că Iordache mai bine ar pleca din Comisia Juridică din Parlament. Locul lui nu e acolo, ci în filmele de comedie. Ar avea mult succes, iar partea bună e că nici nu trebuie să joace teatru, trebuie doar să fie el însuşi.

Altă întrebare!

P.S.: Ştiţi ce mai cred? Cred că de fapt Iordache a rămas şi la Ministerul Justiţiei, deghizat în Ana Birchall.

Altă întrebare!

Continuăm protestele zilnic până când aceşti actori tragi-comici dun PSD îşi vor da demisia de la Guvern! 

Alte întrebări mai aveţi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu