600.000 de protestatari împotriva PSD. Nu cedăm, nu capitulăm!

Ieri aproximativ 600.000 de persoane (Digi 24, 500.000 alte surse) au protestat în toată ţara plus mulţi alţii în străinătate în Irlanda, Anglia, Scoţia, Franţa, Spania, Italia, Germania, Danemarca, Norvegia, Elveţia, Cehia, Slovacia, Serbia plus proteste de susţinere din partea bulgarilor şi moldovenilor la Sofia şi la Chişinău.
Aproximativ jumătate dintre aceştia au fost în Piaţa Victoriei. Grindeanu încă nu vrea să demisioneze. Cu siguranţă ni-l va servi pe tavă pe "şobolonaul mecanic" (drepturile de autor al expresiei merg către CTP) Iordache, peste o zi sau două.

În paralel maxim 2.500 de oameni (90% de vârsta a treia) au ieşi în faţa curţii Palatului Cotroceni la un protest anti-Iohannis artându-şi susţinerea pentru guvernul Grindeanu, care, după cum spun ei, îi reprezintă. Cu pancarte scrise (care au ucis gramatica limbii române) aceştia au strigat împotriva lui Iohannis fâcându-l pe acesta trădător, anti-român, străin, javră şi nazist. După plecarea de acolo au lăsat în urma lor o mizerie de nedescris, lucru care nu s-a întâmplat la Victoriei, unde au protestat cel puţin de o sută de ori mai mulţi oameni. Acesta este tiparul votantului PSD.

Ieri am asistat la o manevră a celor de la Metrorex care au încercat să împiedice protestatarii să ajungă la Victoriei, doarece în timpul protestului trenurile nu mai opreau la Piaţa Victoriei nici pe magistrala 1, nici pe magistrala 2, deşi corespondenţii TV au coborât la metrou la acesl moment şi au filmat. Nu era deloc aşa de aglomerat cum au susţinut cei de la poliţie. Dar cum Metrorex este în subordinea Ministerului Transporturilor, deci a guvernului, la ce să ne aşteptăm de la ei?

Ne vedem în fiecare seară în stradă până când se va întmpla ceea ce cerem:

1) Demisia lui Florin Iordache!
2) Demisia întregului Guvern al lui Liviu Dragnea Sorin Grindeanu!
3) Demisia parlamentarilor şi alegeri anticipate!
4) Scoaterea PSD în afara legii, dizolvarea acestui jeg de partid comunist şi interzicerea pentru toţi membrii lui de a mai ocupa funcţii publice vreodată!

HAI LA VICTORIEI! JOS PSD, CIUMA ROŞIE !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu