Manipulări Partea a II-a: RTV

Aşa cum ne-au obişnuit până acum, la toate protestele împotriva abuzurilor PSD, posturile TV de casă ale ciumei roşii RTV şi Antena 3 au minţit non-stop legat de proteste (practic al doilea cel mai mare protest de după Revoluţie, după cel de la Colectiv) şi de acţiunile lui Iohannis.

Mi-a plăcut foarte mult discursul lui Iohannis de aseară care în sfârşit, după 2 ani de mandat a spus lucrurilor pe nume şi nu a menajat pe nimeni (PSD, ALDE, Dragnea, guvernul Grindeanu, Antena 3, RTV, penalii, părerologii etc.).

Minciunile şi manipulările RTV:

1) Protestatarii au fost plătiţi (de Soros, evident), cu 100 lei de adult, 50 lei de tânăr/copil şi 30 de lei de câine.
Asta e cea mai tare, nici cei de la Times New Roman nu cred că erau capabili de o asemenea afirmaţie ironică. Câinii au scandat şi ei, nu? Sau erau câini roşii? Cel puţin asta se spune în a doua aberaţie:

2) La protest au fost prezente galeriile cluburilor de fotbal Steaua, Dinamo şi Rapid care au incitat la violenţă.
Fals!
Nu a fost prezentă nicio galerie la acest protest. Am fost în piaţă şi ca un consumator de evnimente sportive ştiu ce zic. Am fost pe stadioane, în săli de sport, terenuri la fotbal, handbal, baschet, tenis etc, aşa că îi ştiu bine din vedere pe membrii galeriilor. Nu am văzut nicio grupare de galerie la protest, ba mai mult, nu am văzut însemne ale lor şi nici nu am auzit scandări tipice. Dacă totuşi o fi fost careva dintre ei pe acolo, a fost pe "persoană fizică" (să spunem aşa), neieşind în evidenţă din caracterul paşnic al protestului.
Invitat aseară la mizeria asta de post TV, Liviu Dragnea a spus că are informaţii şi ştie sigur că au fost prezente cele trei galerii şi să îl credem pe cuvânt. Alo, bre Liviule, ai rămas cu mintea acum 5 ani când la protestele anti-Băsescu susţinute şi de voi sub forma USL era plină Piaţa Univeristăţii de galeriile mai sus menţionate (şi altele) care se băteau cu jandarmii şi zbuaru sticlele şi pietrele în toate direcţiile? Păi bre nea Liviule, aşa a fost duminică la protest? Că eu nu am văzut violenţă.
Fac un apel la asociaţiile suporterilor cluburilor Steaua, Dinamo şi Rapid să iasă cu comunicate oficiale pentru a dezminţi aceste aberaţii!

3) Protestul a fost neautorizat. Rahat mâncat cu multă plăcere şi de Antena 3, părerologi şi Liviu Dragnea.
Conform Constituţiei României, liberatatea de expresie nu poate fi suprimată. Totuşi, o lege dată în perioada lui Iliescu, leagea adunărilor publice, interzice aceste adunări pe spaţiul public dacă nu au o autorizaţie de la primărie, aceasta devenind ilegală. Desigur că Ilisecu se temea de proteste şi a dat această lege care după părerea mea este cât se poate de neconstituţională. Apoi, protestul a fost unul neorganizat, nu are lideri, cine trebuia să se ocupe de autorizaţie şi când? Şi ar fi dat-o primăriţa PSD Firea la timp? Mai mult, condiţiile care trebuie întrunite pentru autorizaţie sunt de noaptea minţii, special ca astfel de manifestaţii să fie greu de realizat "legal".
Să ne spună Dragnea dacă protestele din 2012 cu care au fost de acord atunci şi le-au sprijinit au avut autorizaţie de la Oprescu.

4) Nu este un protest, este lovitură de stat (prostie susţinută şi de Antena 3). Aşa e, eram toţi blindaţi cu arme, cu armata după noi, am intrat în toate instituţiile, i-am dat jos pe aia şi l-am pus pe Iohannis peste tot: şi preşedinte de ţară, şi prim-ministru, şi preşedinte al Camerei Depuataţilor, şi preşedinte de Senat , şi preşedinte PSD şi preşedinte ALDE.

5) Nu este un protest, este o mineriadă (inepţie lansată din studioul RTV de gurnalistul DC News Bogdan Chireac şi preluată de Dragnea mai târziu pe Facebook). Cum aşa? Duminică au ieşit minerii la Universitate? Credeam că au fost "tinerii frumoşi şi liberi". Mineriade a organzat preşedintele de ONOARE al PSD Ion Iliescu, cel care va înfunda puşcăria exact pentru ele.

6) Oamenii au fost scoşi în stradă de SRI, iar agenţi SRI s-au aflat primtre protestatari. Dovezi?

7) Oamenii au fost scoşi în stradă de serviciul secret "2 şi-un sfert", aberaţie lanasată de Pippidi încă de miercuri seară (care a schimbat stăpânii şi este invidioasă că oamenii se pot organiza uşor fără ea, marele guru al societăţii civile, cu accent pe "mare"). Ca să înţelegem despre ce vorbim "2 şi-un sfert", pe numele său oficial Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI) este serviciul secret al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), care aparţine şi este controlat de Guvern! Deci, conform lui Pippidi guvernul a scos oamenii în stradă ca să protesteze...împotriva guvernului! Este de noaptea minţii!

8) Protestatarii au fost scoşi în stradă de DNA pentru că au scandat "DNA să vină să vă ia!". Tare argumentul, imbatabil, aş putea spune că e chiar irefutabil.

9) Protestatarii au fost violenţi şi agresivi, un jandarm a fost rănit şi a fost transportat la spital. Informaţie dată şi de Antena 3, fără a se prezenta vreo dovadă.

10) Protestatarii i-au agresat, înjurat, ameninţat şi bruscat pe membrii echipelor de filmare RTV. Mai lipsea să spuneţi că au fost şi violaţi în fântâna de la Univrsitate, unde ei sunt cei care îşi fac primii apariţia pentru a-i provoca pe protestatari, poate-poate fac aceştia ceea ce susţineţi voi în mod fals şi se discreditează mişcarea. Ai voştrii au venit în mijlocul oamenilor, iar protestatarii fie i-au luat la "mişto", fie i-au contestat fără a-i atinge în vreun fel sau să strige obscenităţi la adresa lor. Ba mai mult, în dialogul dintre protestatari şi reporterii voştrii, oamenii din stradă le-au spus că nu au nimic cu ei, cei de pe teren ci cu ce se spune în regie. Scandările la adresa postului vostru au fost următoarele: "RTV şi Antena 3, nişte derbedei!", "RTV, Ghiţă unde e?", "RTV, o mizerie!".

Toate aceste lucruri (şi multe eltele, nu mai îmi amintesc acum) au fost susşinute de postul RTV (România TV, mai exact, o ruşine să poarte numele ţării) aparţinând unui fugar penal, acest post vrându-se a fi formator de opinie.

CNA-ul pare că este subordonat ciumei roşii din moment ce acest post TV penal nu a primit în ultima vreme nici măcar o amendă de 2 lei pentru toate aberaţiile, manipulările şi dezinformările susţinute.
Acum 4 ani OTV-ul a fost închis de CNA pentru mai puţin de atât. La momentul respectiv am spus că au stabilit un precedent periculos, sunt de acord şi acum cu ce am susţinut atunci. Dar dacă au făcut asta atunci şi nu o fac şi acum, înseamnă că CNA joacă cu dublu standard.

Duminică, 29 ianuarie la ora 17:00 ne strângem din nou în Piaţa Universităţii să protestăm faţă de impotenţa CNA în faţa mizeriilor susţinute de RTV şi Antena 3. La ora 18:00 plecăm în marş către sediul CNA ca să ne audă mai de aproape.

Mâine vom analiza manipulările celor de la Antena 3.

Ne vedem în piaţă! JOS PSD, CIUMA ROŞIE! ANTENA 3 ŞI RTV, ACEEAŞI MIZERIE!

De asemenea, cu ocazia "Micii Uniri" vreau să transmit la mulţi ani tuturor românilor şi la mulţi ani tuturor penalilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu