Mâine este ziua decisivă

Mâine la ora 17:00 în Piaţa Universităţii va începe protestul decisiv, La ora 18:00 se pleacă în marş către CNA, Ministerul Justiţiei, Avocatul Poporului şi Guvern.

La CNA pentru a pune presiune pe această instituţie să îşi facă treaba în cazul derapajelor posturilor RTV şi Antena 3 care au susţinut numai minciuni legate de protestele de săptămâna trecută, care mint şi manipulează încontinuu.

Data trecută am ananilzat minciunile celor de la RTV. Cele ale anteniştilor sunt asemănătoare:
1) Nu este un protest, este o lovitură de stat;
2) Nu este un protest, este o mineriadă;
3) Este un protest ilegal, cei care au participat făcând o infracţiune, deci protestatarii fiind nişte infractori;
4) Jurnaliştii Antenei 3 au fost agresaţi de protestatari, care le-au distrus o parte din echipamente (şi chiar atunci nu au putut să-i filmeze, ca să vezi ce coincidenţă);
5) Protestatarii sunt plătiţi de Soros;
6) Protestul este organizat de SRI;
7) Protestul este organizat de "doi şi-un sfert" (adică de DIPI, controlat de guvern. Adică guvernul organizează proteste împotriva guvernului. Tare, sau ce?);
8) Protestul este organizat de DNA;
9) Au fost violenţe, un jandarm a fost lovit. A fost vorba de un jandarm care a fost lovit de un şofer nervos, la Piaţa Universităţii după ce coloana de manifestanţi plecase deja de acolo, reiese chiar din declaraţiile Jandarmeriei.
10) Inciendiul de la Bamboo ar fi fost provocat special ca să profite "iohanniştii" de el, ca şi cel de la Colectiv.

Mai mult, din studioul Antenelor s-a incitat de multe ori, mai ales de Mirciulică Badea zis şi Tonomat şi Mugur Ciuvică la contramanifestaţii ale PSDiştilor (haha, cine vorbea de mineriade?). Badea: "Dacă ieşim şi noi în stradă vom fi mult mai mulţi". Da, Mirciulică, ştim că voi (antenele) sunteţi PSD, nu e nevoie să ne aminteşti cu subiect şi predicat.
În ultimele zile şi B1TV a luat-o pe arătură, ca dovadă ca stăpânul lor, Băsescu, va fi şi el vizat de Justiţie şi doreşte să scape.

La Ministerul Justiţei, condus de Iordache, autorul "marţei negre" şi sclavul lui Dragnea, care va organiza o dezbatere pe tema celor două ordonanţe, luni la Minister. Presa va putea asista, dar fără să filmeze (din lipsă de spaţiu) şi s-au putut înscrie si 200 de persoane care au dorit să participe, printre ei se numără şi renumitul "profesor doctor univeristar şi academician în materie de drept penal" Gigi Becali. Vă daţi seama la ce nivel se va ţine "dezbaterea".

La Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, care a contestat o lege constituiţională ce nu îi permite lui Dragnea să fie prim-ministru. Numai "al poporului" nu e această fosilă FSNistă.

Şi desigur la Guvernul lui Grindeanu Dragnea.

Apropos de Dragnea, acesta este disperat, va face tot posibilul ca ordonanţele să se dea miercuri. Se spune că are pe rol un dosar unde va fi condamnat cât de curând. Ar fi a doua condamnare, deci va fi nevoit, de data asta să şi execute pedeapsa. Dacă OUG-urile vor fi date, cazierul lui Dragnea va fi albit, astfel că va lua din nou cu suspendare, sau poate deloc, astfel "micul Stalin" va avea avea culoar liber să fie prim-ministru şi ulterior preşedinte şi să ducă ţara într-o nouă fundătură economică şi penală FSNistă.

Tot acest scenraiu de coşmar poate fi evitat dacă vom fi cât mai mulţi mâine în piaţă şi ne vom face clar auziţi. Ciuma roşie îşi adună toate forţele pentru asaltul final de distrugere a României. Din acest punct încolo, Iohannis nu mai poate face nimic oricât ar vrea el (dacă ar vrea şi dacă ăsta e adevăratul scop al său. Vom vedea pe viitor). Numai noi îi putem învinge!

Ne vedem mâine în piaţă la ora 17:00!

JOS PSD, CIUMA ROŞIE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu